Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sneakers

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ro­bert Red­for­din myöhäi­nen toi­min­ta­roo­li.

Ro­bert Red­for­din myöhäi­nen toi­min­ta­roo­li. Hän on atk-ex­pert­ti Mar­tin Bis­hop, jo­ka tes­taa vä­rikkään jouk­kon­sa kans­sa tur­va­sys­tee­mejä. Mie­hen sa­las­sa ole­va men­nei­syys uh­kaa pal­jas­tua, jol­loin hal­li­tuk­sen agen­tit suos­tut­te­le­vat hä­net va­ras­ta­maan tur­va­koo­di­laa­ti­kon. Mut­ta kaik­ki ei su­ju­kaan yk­sin­ker­tai­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on aika lailla pehmeä, mutta menettelee muuten. Dolby Surroundin eväät eivät tee koko ateriaa eivätkä riitä kaikkien kohtausten tarpeisiin. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen Anamorfine 1.85*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy