Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sneakers

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen Anamorfine 1.85*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­bert Red­for­din myöhäi­nen toi­min­ta­roo­li.

Ro­bert Red­for­din myöhäi­nen toi­min­ta­roo­li. Hän on atk-ex­pert­ti Mar­tin Bis­hop, jo­ka tes­taa vä­rikkään jouk­kon­sa kans­sa tur­va­sys­tee­mejä. Mie­hen sa­las­sa ole­va men­nei­syys uh­kaa pal­jas­tua, jol­loin hal­li­tuk­sen agen­tit suos­tut­te­le­vat hä­net va­ras­ta­maan tur­va­koo­di­laa­ti­kon. Mut­ta kaik­ki ei su­ju­kaan yk­sin­ker­tai­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on aika lailla pehmeä, mutta menettelee muuten. Dolby Surroundin eväät eivät tee koko ateriaa eivätkä riitä kaikkien kohtausten tarpeisiin. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy