Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Krull – Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Aut­ta­mat­to­mas­ti van­hen­tu­nut, per­heen pie­nem­mil­le suun­nat­tu köyhän mie­hen sta­rwars.

Aut­ta­mat­to­mas­ti van­hen­tu­nut, per­heen pie­nem­mil­le suun­nat­tu köyhän mie­hen sta­rwars. Las­ten mu­kaan ”­Pe­to on sur­keam­pi kuin Du­ke Nu­ke­min Bad Ass”. Se on jo hei­kos­ti.
Mie­len­kiin­tois­ta on vain se, että Liam Nee­son ja te­le­vi­sion Fit­zinä tun­ne­tuk­si tul­lut Rob­bie Colt­ra­ne ovat mu­ka­na mat­kas­sa var­hai­sis­sa elo­ku­va­roo­leis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason laajakuva. Dialogi on tunkkaista, uusi 5.1-miksaus tuntuu perin keinotekoiselta. Ekstroissa 22 min. dokumentti, typerästi zoomattu sarjakuva, kuvagalleria ja biografiat. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy