Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Krull – Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Aut­ta­mat­to­mas­ti van­hen­tu­nut, per­heen pie­nem­mil­le suun­nat­tu köyhän mie­hen sta­rwars.

Aut­ta­mat­to­mas­ti van­hen­tu­nut, per­heen pie­nem­mil­le suun­nat­tu köyhän mie­hen sta­rwars. Las­ten mu­kaan ”­Pe­to on sur­keam­pi kuin Du­ke Nu­ke­min Bad Ass”. Se on jo hei­kos­ti.
Mie­len­kiin­tois­ta on vain se, että Liam Nee­son ja te­le­vi­sion Fit­zinä tun­ne­tuk­si tul­lut Rob­bie Colt­ra­ne ovat mu­ka­na mat­kas­sa var­hai­sis­sa elo­ku­va­roo­leis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason laajakuva. Dialogi on tunkkaista, uusi 5.1-miksaus tuntuu perin keinotekoiselta. Ekstroissa 22 min. dokumentti, typerästi zoomattu sarjakuva, kuvagalleria ja biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy