Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The New World

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Har­vas­ta tah­dis­taan tun­net­tu kult­tioh­jaa­ja Ter­ren­ce Ma­lick ot­ti ai­ka­moi­sen ris­kin va­li­tes­saan ai­heek­seen Po­ca­hon­ta­sin, jos­ta kai­ke­nikäi­sil­le kat­so­jil­le oli muo­dos­tu­nut vah­va mie­li­ku­va Dis­ney-­hah­mo­na.

Har­vas­ta tah­dis­taan tun­net­tu kult­tioh­jaa­ja Ter­ren­ce Ma­lick ot­ti ai­ka­moi­sen ris­kin va­li­tes­saan ai­heek­seen Po­ca­hon­ta­sin, jos­ta kai­ke­nikäi­sil­le kat­so­jil­le oli muo­dos­tu­nut vah­va mie­li­ku­va Dis­ney-hah­mo­na.
Hen­kilö­hah­mon ni­meä ei mai­ni­ta elo­ku­vas­sa ker­taa­kaan. Seik­kai­lun ja ro­man­tii­kan nälkäi­nen pet­ty­nee pa­has­ti, mut­ta ru­nou­den ystävä luul­ta­vas­ti in­nos­tuu.
K­rii­ti­kot ovat kil­van ke­hu­neet mes­ta­rin tuo­tok­set, myös uu­sim­man, täh­ti­kar­tan kär­keen. Oh­jaa­jan na­tu­ra­lis­ti­sen fi­lo­so­fi­seen tyy­liin tämä ei kui­ten­kaan juu­ri­kaan uut­ta tuo. Ta­val­li­nen kat­so­ja pitkäs­tyy ta­kuul­la ja vain her­mos­tuu suur­ten en­nak­ko-o­do­tus­ten­sa ta­kia.
E­lo­ku­va oli­si hyvä mais­taa sok­ko­na, mistään tietämättä ja luul­ta­vas­ti yk­sin. Mut­ta mistä se ker­too? Yleis­maail­mal­li­sen in­hi­mil­li­syy­den sy­vyyk­siä luo­da­taan. Ru­non voi au­kais­ta, mut­ta tun­tei­ta on mah­do­ton­ta se­littää. On vain otet­ta­va vas­taan, mitä ali­ta­jun­ta ker­too.

Kuva, ääni & ekstrat

Kaunis, värikylläinen kuvaus toistuu moitteetta. Ohjaajalle ominainen klassiseen musiikkiin ja luonnon ääniin perustuva ääniraita kuulostaa kunnianhimoiselta, mutta soundit voisivat olla lämpimämmät. Ekstroissa 59 min. dokumentti, tiiseri ja traileri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 202135EAN: 6438044014259

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy