Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Evil Dead Rise

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2023Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018027053

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Te­ho­kas pai­na­jai­su­ni per­heestä, jo­ka jou­tuu kuol­lei­den kir­jan pau­loi­hin.

Te­ho­kas pai­na­jai­su­ni per­heestä, jo­ka jou­tuu kuol­lei­den kir­jan pau­loi­hin. Vir­keä au­dio­vi­suaa­li­nen kuo­si vat­kaa ai­vo­so­lut sel­lai­sen kau­hun val­taan, että loo­gi­sia auk­ko­ja tai val­toi­me­naan vel­lo­vaa ta­ri­naa ei tur­haan pysäh­dy miet­timään. Tämä on puh­das­ta pin­taa, mut­ta tuo pin­ta ei kos­kaan ole puh­das­ta.
Ve­ri vir­taa, dia­lo­gi sol­juu ta­jun­nan vir­ta­na ja miljöö on jo it­sessään kar­mai­se­va. Jär­ki on tässä ma­nat­tu kauas maan­pa­koon, mut­ta mätä sir­kus sol­juu määrä­tie­toi­ses­ti.

Kuva

Komean tummasävyinen kuva luo vaikuttavan pelottavan miljöön, jossa eltaantuneen rasvan ja kuohuvan veren voi miltei haistaa. Jälki on samettisen vakaata, ilmeikkään värikylläistä ja kaikissa käänteissään vaikuttavan erottelevaa.

Ääni

Ääniraita luo hyvin tunnelmaa pistämällä veden poreilemaan, veren valumaan ja nurkat täyteen ilkeämielisiä henkiä. Virkeä ja vaikuttava kokonaisuus imaisee mukaansa niskavillat edellä.

Ekstrat

4K-levy on ekstraton. Boksissa myös HD-levy. (IJ)
19/04/2024

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy