Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Deep Impact - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Siinä missä Ar­ma­ged­don on so­pi­van hölmö toi­min­tapätkä ka­ve­ri­po­ru­kan ren­toon lef­fail­taan, on tämä se fik­sum­pi me­teo­riit­ti­ka­tast­ro­fie­lo­ku­va.

Siinä missä Ar­ma­ged­don on so­pi­van hölmö toi­min­tapätkä ka­ve­ri­po­ru­kan ren­toon lef­fail­taan, on tämä se fik­sum­pi me­teo­riit­ti­ka­tast­ro­fie­lo­ku­va. Pa­rem­pi näyt­te­lijä­kaar­ti kuin Ar­ma­ged­do­nis­sa ja mikä hie­noin­ta: ei Ae­ros­mit­hin äs­ryttävää, ra­dios­sa ja MTV:llä ai­koi­naan lop­puun­ku­lu­tet­tua ren­ku­tus­ta eikä Ben Aff­lec­kin ja Liv Ty­le­rin vai­val­lois­ta hem­pei­lyä, jo­ta ei il­man ras­kas­ta puu­du­tus­ta pitäi­si kos­kaan ereh­tyä kat­so­maan. An­sait­see eri­tyis­mai­nin­nan Eli­jah Woo­din hah­mon lois­ta­vas­ta ko­sin­nas­ta: otat­ko sor­muk­sen vai jät­tiläis­ki­ven nis­kaa­si.

Kuva, ääni & ekstrat

A/B-testauksessa Sony 900 ja 930 –soittimilla on mahdoton löytää eroa tämän ja aikaisemman julkaisun välille, vaikka tässä elokuvalle näyttäisi olevan varattuna noin 1GB vähemmän tilaa levyltä. Kaikki samat pienet naarmut löytyvät molemmista ja myös sama, ajoittain runsas kohina. Kuva on myös ajoittain havaittavasti hieman pehmeä. Edelleen miellettävissä korkeatasoiseksi, mutta enää en käyttäisi tätä demolevynä. Tekstitetyissä ekstroissa hyviä making of -dokumentteja (32 min.), kuvagalleria ja ohjaajan sekä erikoistehosteista vastanneen Scott Farrarin rauhallinen, mutta antoisa kommenttiraita. Perusversion kahden trailerin puuttuminen on nolo ja raskauttava puute. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 100730EAN: 5050583008219

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy