Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Clear and Present Danger

Isku Kolumbiaan 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1994Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 99062EAN: 7332431036895

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Suu­rie­lei­sin ja sa­mal­la us­ko­mat­to­min Jack Ryan -e­lo­ku­va, jos­sa ai­kaan­saa­va agent­ti jou­tuu jal­kau­tu­maan vielä tie­dus­te­lu­pal­ve­lun po­mon pal­lil­ta­kin käytännön to­si­toi­miin Etelä-A­me­ri­kan huu­me­pa­ro­ne­ja vas­taan.

Suu­rie­lei­sin ja sa­mal­la us­ko­mat­to­min Jack Ryan -e­lo­ku­va, jos­sa ai­kaan­saa­va agent­ti jou­tuu jal­kau­tu­maan vielä tie­dus­te­lu­pal­ve­lun po­mon pal­lil­ta­kin käytännön to­si­toi­miin Etelä-A­me­ri­kan huu­me­pa­ro­ne­ja vas­taan. Har­ri­son Ford on yk­si niistä har­vois­ta näyt­te­lijöistä, jon­ka ka­ris­ma ja vank­ku­ma­ton maanlä­hei­syys an­ta­vat hä­nen pitää roo­lin il­mei­set ac­tion­man-vi­vah­teet ku­ris­sa ja luo­da symp­pik­sen ajat­te­le­van pääo­san. Sa­maan ai­kaan Wil­lem Da­foe on nap­pi­va­lin­ta pi­meän ope­raa­tion nok­ka­mie­hek­si.
Kai­kis­ta sar­jan elo­ku­vis­ta tämä on ehkä eni­ten ajan ham­paan syömä, mikä joh­tuu run­saas­ta tar­jon­nas­ta sa­man­lais­ten kor­rup­tiojännä­rei­den sar­jas­sa. Sil­ti ai­koi­naan tuo­re jännä­ri on yhä viih­dyttävä ja pi­rue­teis­saan pal­kit­se­va ta­paus.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ero parhaaseen DVD-tasoon ei ole valtava, välillä jopa tuskin havaittava. Erityisesti alkutekstien merijakso jää pehmeäksi, vaikka muutoin hallittu onkin. Tämän jälkeen taso kohenee, mutta parhaimmillaankin jälki on vain parasta mitä tämän elokuvan kohdalla on koskaan nähty. Roska on hyvin vähäistä ja sekä väritoisto että mustantaso ovat luontevia. Puhtaan ongelmaton ja musiikkiraitaansa myöten tehokas ääniraita. Ekstroissa turhan hypettävä, mutta muutaman tiedonjyvänkin tarjoileva making of -dokumentti (27 min.) ja traileri. Dokumentti on taltioitu HD-formaatissa suomenkielisen tekstityksen kera. Elokuva on julkaistu sekä erikseen että osana ensimmäiset kolme elokuvaa sisältävää boksia. (IJ)
25/12/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy