Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Equalizer 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Lau­pias sa­ma­ria­lai­nen on löytä­nyt täy­del­li­sen pei­te­ta­ri­nan Lyft-­kus­ki­na, jo­ka vää­ryyttä näh­dessään löytää ai­na uu­den pää­te­pis­teen reis­suil­le.

Lau­pias sa­ma­ria­lai­nen (Den­zel Was­hing­ton) on löytä­nyt täy­del­li­sen pei­te­ta­ri­nan Lyft-kus­ki­na, jo­ka vää­ryyttä näh­dessään löytää ai­na uu­den pää­te­pis­teen reis­suil­le.
Su­la­vas­ti veis­tet­ty elo­ku­va on tyys­tin en­nal­ta-ar­vat­ta­va, mut­ta al­ku­kan­tai­sel­la ta­val­la pal­kit­se­va vi­gi­lan­te-ku­vaus. Ta­ri­na on yhtä epäus­kot­ta­va kuin edel­li­sellä­kin ker­ral­la, mut­ta tou­hu saa nyt yllättävän ar­ki­sen ja jo­pa duu­na­ri­mai­sen us­kot­ta­van sä­vyn aiem­man su­per­san­ka­ri-mätön si­jaan. Help­po ja viih­dyttävä ta­paus.
Ky­seessä on il­mei­ses­ti elo­ku­van leik­kaa­ma­ton ver­sio, jo­ka lisää 11 se­kun­tia mässäi­lyä neljään otok­seen. Elo­ku­van Blu-ray- ja DVD-ver­siot ovat väi­te­tys­ti lei­kat­tu­ja.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on valtaosin erittäin skarppi ja väritoistoaan myöten ilmeikäs. Elokuva on väitetysti kuvattu 2.8K:na ja masteroitu 2K:na, joten kyse ei ole aidosta 4K:sta, mutta paikoin illuusio on varsin vahva. Ääniraita pysyy niin ikään hyvin tohinoissa mukana, eikä musiikkiraitakaan jää häiritsevän geneeriseksi.

Ekstrat

4K-versio on ekstraton, mutta boksin niin ikään sisältämä Blu-ray tarjoaa elokuvan kaveriksi poistettuja kohtauksia, kolme koostetta, trivia-tekstityksen ja elokuvan sekaan leikattuja making-of -pätkiä. (IJ)
01/02/2019

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031005846

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy