Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Equalizer 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031005846

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lau­pias sa­ma­ria­lai­nen on löytä­nyt täy­del­li­sen pei­te­ta­ri­nan Lyft-­kus­ki­na, jo­ka vää­ryyttä näh­dessään löytää ai­na uu­den pää­te­pis­teen reis­suil­le.

Lau­pias sa­ma­ria­lai­nen (Den­zel Was­hing­ton) on löytä­nyt täy­del­li­sen pei­te­ta­ri­nan Lyft-kus­ki­na, jo­ka vää­ryyttä näh­dessään löytää ai­na uu­den pää­te­pis­teen reis­suil­le.
Su­la­vas­ti veis­tet­ty elo­ku­va on tyys­tin en­nal­ta-ar­vat­ta­va, mut­ta al­ku­kan­tai­sel­la ta­val­la pal­kit­se­va vi­gi­lan­te-ku­vaus. Ta­ri­na on yhtä epäus­kot­ta­va kuin edel­li­sellä­kin ker­ral­la, mut­ta tou­hu saa nyt yllättävän ar­ki­sen ja jo­pa duu­na­ri­mai­sen us­kot­ta­van sä­vyn aiem­man su­per­san­ka­ri-mätön si­jaan. Help­po ja viih­dyttävä ta­paus.
Ky­seessä on il­mei­ses­ti elo­ku­van leik­kaa­ma­ton ver­sio, jo­ka lisää 11 se­kun­tia mässäi­lyä neljään otok­seen. Elo­ku­van Blu-ray- ja DVD-ver­siot ovat väi­te­tys­ti lei­kat­tu­ja.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on valtaosin erittäin skarppi ja väritoistoaan myöten ilmeikäs. Elokuva on väitetysti kuvattu 2.8K:na ja masteroitu 2K:na, joten kyse ei ole aidosta 4K:sta, mutta paikoin illuusio on varsin vahva. Ääniraita pysyy niin ikään hyvin tohinoissa mukana, eikä musiikkiraitakaan jää häiritsevän geneeriseksi.

Ekstrat

4K-versio on ekstraton, mutta boksin niin ikään sisältämä Blu-ray tarjoaa elokuvan kaveriksi poistettuja kohtauksia, kolme koostetta, trivia-tekstityksen ja elokuvan sekaan leikattuja making-of -pätkiä. (IJ)
01/02/2019

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy