Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Isku Kolumbiaan

Clear and Present Danger 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

E­del­li­sen osan ky­sy­mys sel­viää, ja Rya­neil­le syn­tyy poi­ka.

E­del­li­sen osan ky­sy­mys sel­viää, ja Rya­neil­le syn­tyy poi­ka. Täl­lai­sen te­koin­hi­mil­li­syy­den suo­jis­sa jat­ke­taan pe­rin­tei­sen pro­pa­gan­dan as­kel­mer­keissä: CIA hyvä, yk­silö pa­ha. Viih­dyttäväm­pi ja mo­der­nim­pi kuin edeltäjänsä, mut­ta tu­tus­tu­kaa sil­ti Nor­man Mai­le­rin teks­tei­hin tämän si­jaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Sarjan muihin osiin verrattuna kohtuullinen kuva on hieman rakeinen. Tarkasti erotteleva, kaikissa osissa huonetta elävä ääniraita. Traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 135 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 99062  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy