Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Isku Kolumbiaan

Clear and Present Danger 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 135 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 99062  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­del­li­sen osan ky­sy­mys sel­viää, ja Rya­neil­le syn­tyy poi­ka.

E­del­li­sen osan ky­sy­mys sel­viää, ja Rya­neil­le syn­tyy poi­ka. Täl­lai­sen te­koin­hi­mil­li­syy­den suo­jis­sa jat­ke­taan pe­rin­tei­sen pro­pa­gan­dan as­kel­mer­keissä: CIA hyvä, yk­silö pa­ha. Viih­dyttäväm­pi ja mo­der­nim­pi kuin edeltäjänsä, mut­ta tu­tus­tu­kaa sil­ti Nor­man Mai­le­rin teks­tei­hin tämän si­jaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Sarjan muihin osiin verrattuna kohtuullinen kuva on hieman rakeinen. Tarkasti erotteleva, kaikissa osissa huonetta elävä ääniraita. Traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy