Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Braveheart

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

1990-­lu­vun eep­pi­sim­piä elo­ku­via, jon­ka kai­ken hui­puk­si oh­ja­si Mad Ma­xeis­sa kan­nuk­siaan te­roit­ta­nut aust­ra­lia­laisnäyt­te­lijä Mel Gib­son.

1990-lu­vun eep­pi­sim­piä elo­ku­via, jon­ka kai­ken hui­puk­si oh­ja­si Mad Ma­xeis­sa kan­nuk­siaan te­roit­ta­nut aust­ra­lia­laisnäyt­te­lijä Mel Gib­son. Myös pääo­sa hoi­tui su­ve­ree­nis­ti.
Vii­si Os­ca­ria tu­li ai­van oi­keaan osoit­tee­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

R1-painoksen tärkein lisäarvo on se, ettei kuvien järjestystä ole muutettu raa’aksi koetussa kohtauksessa, jossa angliritari villtää pääosanesittäjältä kurkun auki. Upeaa kerrontaa, hieno kuva ja iskevät äänet. Audiovisuaalisena tuotteena aivan kärkikastia. 27 min dokumentti, kaksi traileria. Gibsonin audioraita. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Mel Gibson
Pääosissa: Mel Gibson
Tarina: Randall Wallace
Kuvaus: John Toll
Musiikki: James Horner

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 177 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 2.27
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy