Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

A Night In Old Mexico

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Another RainbowKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194095917

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Another Rainbow) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kun ar­vos­tet­tu näyt­te­lijä van­he­nee, hä­nel­le tehdään kä­si­kir­joi­tus, jos­sa van­ha mies pun­nit­see men­neitä ja miet­tii, mi­hin nurk­kaan lu­sik­kan­sa nak­kai­si.

Kun ar­vos­tet­tu näyt­te­lijä van­he­nee, hä­nel­le tehdään kä­si­kir­joi­tus, jos­sa van­ha mies pun­nit­see men­neitä ja miet­tii, mi­hin nurk­kaan lu­sik­kan­sa nak­kai­si. Ro­bert Du­vall on eh­ti­nyt näitä roo­le­ja tehdä aiem­min, eikä lop­pu­tu­loa ole nyt pe­riaat­tees­sa kum­moi­nen. Se kui­ten­kin sisältää muu­ta­mia val­ta­vir­ran yh­dys­val­ta­lai­ses­ta toi­min­tae­lo­ku­vas­ta poik­kea­via piir­teitä, jot­ta sitä voi suo­si­tel­la kat­sot­ta­vak­si.
En­ti­nen ro­deotäh­ti saa häädön ti­lal­taan ja ta­paa po­jan­poi­kan­sa. Elo asun­to­vau­nus­sa ei mais­tu, jo­ten uk­ko päättää kur­va­ta pu­nai­sel­la Ca­dil­la­cil­laan ve­restämään muis­to­ja Mek­si­kon puo­lel­le. Kak­si pik­ku­ri­kol­lis­ta, 150 000 dol­la­rin ryöstö­saa­lis, mek­si­ko­ko­lai­nen tap­pa­ja ja kau­nis lau­la­ja­tar se­koit­ta­vat pe­li­pak­kaa. An­sio es­pan­ja­lais-a­me­rik­ka­lai­ses­sa tuo­tan­nos­sa on kui­ten­kin toi­saal­la. Se sisältää ou­toa hu­ma­nis­mia, lap­sen­mie­li­syyttä ja elämä­ni­loa.
Har­vi­nais­ta: oh­jaa­ja vas­taa myös mu­sii­kis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva kärsii aliasing-ilmiöstä aika ajoin. Ääniraita soi rutiininomaisesti. Ekstroissa traileri ja kuvagalleria. (PS)
03/03/2015
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy