Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Source Code

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 262158EAN: 6416548200033

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ker­ran­kin jo­ku te­kee van­hois­ta ai­nek­sis­ta ai­van uu­den­lais­ta viih­dettä.

Ker­ran­kin jo­ku te­kee van­hois­ta ai­nek­sis­ta ai­van uu­den­lais­ta viih­dettä. He­li­kop­te­ri­lentäjä (Ja­ke Gyl­len­haal) herää to­del­li­suu­teen ju­nas­sa. WC:n ik­ku­nas­ta kat­so­vat ai­van vie­raat kas­vot. Pää­hen­kilö jou­tuu mo­der­nik­si Pro­met­heuk­sek­si, jo­ka saa kah­dek­san­mi­nuu­tin pät­kiä pe­las­taa Chi­ca­go jouk­ko­tu­hol­ta. Grey­hound Dayn ta­paan elo­ku­va vat­kaa sa­maa ta­pah­tu­maa edes­ta­kai­sin, mut­ta kat­so­ja ei kylläs­ty.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan terävöitys luo epätodellisen tunteen. Varsinkin naisten ihohuokoset näkyvät rumasti. Efekti on hieman samanlainen kuin Ylen olympialaisten HD-koelähetyksessä. Ensimmäisen päivän jälkeen vaihdettiin sminkkaustyyliä. Ääniraita noudattaa sovinnaisia ratkaisuja. Ekstroissa 34 min. dokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy