Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Valon pimeä puoli

The Dark Side of the Sun 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

B­rad Pitt sai­ras­taa har­vi­nais­ta iho­sai­raut­ta, jon­ka vuok­si hän jou­tuu ver­hoa­maan va­lol­le yli­her­kis­ty­neen hi­piänsä tiu­kim­mat­kin si­veys­vaa­ti­muk­set täyttävään nah­ka­pu­kuun ja viettämään vielä sit­ten­kin suu­ren osan ajas­taan yk­sin var­jois­sa syn­kis­tel­len.

B­rad Pitt sai­ras­taa har­vi­nais­ta iho­sai­raut­ta, jon­ka vuok­si hän jou­tuu ver­hoa­maan va­lol­le yli­her­kis­ty­neen hi­piänsä tiu­kim­mat­kin si­veys­vaa­ti­muk­set täyttävään nah­ka­pu­kuun ja viettämään vielä sit­ten­kin suu­ren osan ajas­taan yk­sin var­jois­sa syn­kis­tel­len. Mut­ta mus­tan S/M-na­han al­la syk­kii al­bii­no­le­pak­ko­mie­hen sydän, jo­ka ja­noaa elämää ja ko­ke­muk­sia. Niinpä san­ka­ri te­kee suo­ja­ver­meistään silp­pua ja ka­raut­taa kart­sal­le vii­mei­sistä päi­vistään naut­ti­maan.
Tyhjänpäiväi­nen ih­mis­suh­ded­raa­ma, jo­ka on kai­vet­tu esiin Pit­tin täh­tey­den myötä. Lat­team­pia roo­li­suo­ri­tuk­sia saa ha­kea, sa­moin tyl­sempää ker­ron­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Aika näkyy hailakassa kuvassa ja kuivassa ääniraidassa. Kompostin sekaan tällaiset. Ekstraton. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Bozidar Nikolic
Pääosissa: Brad Pitt

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy