Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Howling – ulvonta – Tupla-DVD

The Howling 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Dan­ten upea ih­mis­su­siee­pos pys­tyy li­ki mah­dot­to­maan tehtävään: se herättää hen­kiin Uni­ver­sal-yh­tiöi­den tun­nel­man ja luo sa­mal­la mo­der­nia jän­ni­tystä.

Dan­ten upea ih­mis­su­siee­pos pys­tyy li­ki mah­dot­to­maan tehtävään: se herättää hen­kiin Uni­ver­sal-yh­tiöi­den tun­nel­man ja luo sa­mal­la mo­der­nia jän­ni­tystä. Kah­den le­vyn keräi­lijän­kap­pa­le ylittää tie­tys­ti aiem­mat ekst­rat­to­mat ver­siot mit­ta­vil­la li­suk­keil­laan: 49 min. do­ku­ment­ti, 4 min. pas­tis­si­por­noi­lut, 11 min. pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia, 12 min. ylijäämäo­tok­sia, ku­va­gal­le­ria, trai­le­ri ja tii­se­ri.

Kuva, ääni & ekstrat

Aiempia versioita vähemmän kuvakohinaa, rakeisuutta ja pehmeyttä. Ääniraita ei soi kovinkaan ilmavasti, mutta se on hienoa, että mukana on alkuperäinen monoversio.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy