Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Red Planet – punainen planeetta

Red Planet 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2000Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 102106EAN: 5051895078129

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Juu­ri en­nen Pu­nais­ta pla­neet­taa Mat­ri­xissä näyttävän ja sen­suel­lin roo­lin teh­nyt Car­rie-An­ne Moss rek­ru­toi­tiin Mar­siin pyr­kivän aluk­sen ko­men­ta­ja Bow­ma­nik­si, mikä viit­ta­si suo­raan Stan­ley Kub­ric­kin klas­sik­koon 2001: ava­ruus­seik­kai­lu.

Juu­ri en­nen Pu­nais­ta pla­neet­taa Mat­ri­xissä näyttävän ja sen­suel­lin roo­lin teh­nyt Car­rie-An­ne Moss rek­ru­toi­tiin Mar­siin pyr­kivän aluk­sen ko­men­ta­ja Bow­ma­nik­si, mikä viit­ta­si suo­raan Stan­ley Kub­ric­kin klas­sik­koon 2001: ava­ruus­seik­kai­lu. Ihai­li­jat ovat tyy­tyväi­siä Mos­sin vi­laut­te­luun, mut­ta muu­ten hän ei tun­nu pys­tyvän pää­roo­liin.
E­lo­ku­van dia­lo­gi on luon­no­ton­ta, mut­ta jo­tain mie­len­kiin­tois­ta­kin löy­tyy: Amee-tap­pa­ja­ro­bot­ti on kuin Ray Brad­bu­ryn Fah­ren­heit 451:n me­kaa­ni­nen koi­ra. Elo­ku­van viehä­tys on jo­pa kas­va­nut kym­me­nessä vuo­des­sa. Sik­si keh­noa la­ji­tyy­pin ke­hi­tys on ol­lut. Mu­ka­na on so­pi­vin an­nok­sen kir­jai­li­ja Brad­bu­ryn pai­not­ta­maa "sen­se on won­der" -tun­nel­maa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näytti aikoinaan DVD-llä erinomaiselta, vaikka yksityiskohdat elivät hieman. BD rauhoittaa kuvaa. Ääniraita tukee toiminnan siirtymistä sujuvasti. Myös LFE-taajuudet ovat jykevässä käytössä. Ekstroissa 14 min. poistettuja kohtauksia kuten DVD:lläkin. (PS)
01/10/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy