Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Running Man – juokse tai kuole

The Running Man 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­rus­tuu Step­hen Kin­gin sa­la­ni­mellä Ric­hard Bach­man kir­joit­ta­maan ro­maa­niin.

Pe­rus­tuu Step­hen Kin­gin sa­la­ni­mellä Ric­hard Bach­man kir­joit­ta­maan ro­maa­niin. En­nen Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ge­rin täyttä me­ga­suo­sio­ta teh­ty sci­fi, jol­la on hie­noi­set an­sion­sa.
Ih­mi­siä viih­dy­tetään sa­dis­ti­sel­la gla­diaat­to­ri­pe­lillä. Kat­so­jien käyttäy­ty­mi­nen on pöy­ris­tyttävää seu­rat­ta­vaa.
Tässä elo­ku­vas­sa kuul­laan Ars­kan puo­li­le­gen­daa­ri­nen one­li­ner: ”I’ll be back”. Mies esiin­tyy vä­lillä viik­sekkäänä ja jo­pa ko­ko­par­ras­sa. Räjähtävä pää -koh­taus­ta on nähtäväs­ti lei­kat­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Vain hieman VHS-tasoa parempi kuva. Ääni on masentava mono, mutta tulee sentään keskikaapista. R1-levy on DS/1.85:1, mutta matted-versio. Tässä olisi siten liki alkuperäinen kuvaussuhde (1.37:1), koska tilaajana oli aikoinaan tv-yhtiö. Glaser onkin ohjannut paljon tv:lle.Filmografiat ja traileri. Kannessa ilmoitetaan vahingossa NTSC-version pituus 101 min. PAL-versio on viisi minuuttia lyhyempi. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy