Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Logan

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 137 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112737863

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wol­ve­ri­nen lo­run eh­too­puol­ta tai­dol­la luo­taa­va elo­ku­va on na­pak­ka ta­ru rap­pios­ta, me­ne­tyk­sestä ja vii­mei­sestä hur­raas­ta.

Wol­ve­ri­nen lo­run eh­too­puol­ta tai­dol­la luo­taa­va elo­ku­va on na­pak­ka ta­ru rap­pios­ta, me­ne­tyk­sestä ja vii­mei­sestä hur­raas­ta. Ko­mean synkkä ja tun­tu­van ki­vu­lias su­per­san­ka­ri­ta­ri­na tar­joaa seik­kai­lun, jo­ka is­kee lu­jem­paa kuin gen­ren kes­kimääräi­set kiil­to­ku­vat.
E­lo­ku­va näyttää Ryhmä X:n rip­pei­den su­ru­mie­li­sen vii­mei­sen tais­ton, jol­le to­sin su­ku­pol­ven vaih­dok­sen mah­dol­li­suus an­taa myös pientä toi­von­ki­pinää. Pa­ris­to­mie­hestä it­sestään ehkä ve­to lop­puu, mut­ta elo­ku­va puo­les­taan on hyvässä is­kus­sa. Toi­min­tao­siot toi­mi­vat kun­nial­la ja draa­ma­kin py­ris­te­lee kli­seistä ylös me­lan­ko­li­sen nos­tal­gi­sek­si kei­tok­sek­si, jos­sa pe­riaat­teet ovat kun­nias­sa ja toi­von ki­pinä elää vas­toin to­dennäköi­syyk­siä. Vä­hi­tel­len san­gen ter­mi­na­tor­mai­sil­le lin­joil­le li­pu­va elo­ku­va on enemmän kuin ä­ly­va­paa su­per­san­ka­ri-seik­kai­lu, mut­ta ai­van Os­car-voit­ta­jak­si tätä ei sentään us­koi­si, vaik­ka sel­lai­sia­kin veik­kauk­sia maail­mal­la väläy­tel­tin. (IJ)

Kuva, ääni & ekstrat

UHD:na tätä on kehuttu, mutta BD:nä Logan edustaa ainoastaan keskivertoa audiovisuaalista antia. Tummasävyinen tunnelma ja suoraviivaisesti soiva ääniraita sopivat kuitenkin aihepiiriin, joka ei ole niin futuristisen siloiteltu kuin X-men -saaga muuten. Ekstroista löytyvät ohjaajan kommenttiraita. making of (76 min.), poistettuja kohtauksia kommentein (8 min.) ja trailereita (7 min.). (PS)
11/01/2018
11/01/2018
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy