Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Cocaine Bear

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2023Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018026872

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kie­li­pos­kes­sa ja kok­ke­li nenässä teh­ty sp­lat­ter­ko­me­dia kar­hus­ta, jo­ka pää­see huu­me­ku­rii­rien ma­kuun.

Kie­li­pos­kes­sa ja kok­ke­li nenässä teh­ty sp­lat­ter­ko­me­dia kar­hus­ta, jo­ka pää­see huu­me­ku­rii­rien ma­kuun. Elo­ku­va pe­rus­tuu vuo­den 1985 to­si­ta­pah­tu­miin, jois­sa ten­nes­seeläi­nen kar­hu löy­tyi kuol­lee­na syö­tyään 20 mil­joo­nan dol­la­rin edestä metsään dum­pat­tua ko­kaii­nia. Tässä tuo 34 ki­lon huu­me­sat­si toi­mii lähtö­lau­kauk­se­na vil­lis­ti to­si­ta­pah­tu­mis­ta ekst­ra­po­loi­val­le seik­kai­lul­le. To­del­li­suu­des­sa kar­hu ei tiettäväs­ti tap­pa­nut mui­ta kuin it­sensä.
Ta­ri­naa tästä ei tar­vit­se juu­ri lähtöa­ja­tus­ta pi­demmäl­le et­siä, mut­ta pöl­lyävän ve­ren­kat­kui­nen fars­si tai­val­taa tästä huo­li­mat­ta hil­peäs­ti eteenpäin. Tie­to­ko­neel­la luo­tu kar­hu ot­taa paik­kan­sa us­kot­ta­vas­ti ja vaa­tii uh­rin­sa asial­li­sen pai­nok­kaas­ti. Yhtä ai­kaa ko­kaii­ni­tar­jot­ti­mi­na ja ve­ri­sinä sät­ky­nuk­kei­na toi­mi­vat ih­mi­set alis­tu­vat roo­lei­hin­sa ja on­nis­tu­vat pai­koin myös let­kau­tuk­sis­saan. Myös edes­men­nyt Ray Liot­ta te­kee tässä si­vuo­san.
Tämä on tyy­li­puh­das B-e­lo­ku­va lef­fail­taan. Elo­ku­va ei yritä sen enempää nous­ta lähtö­koh­tiaan ylemmäk­si kuin to­pa­ta kes­toaan ylen­palt­ti­sel­la tyhjäkäyn­nillä jo­ten lop­pu­tu­los on var­sin on­nis­tu­nut.

Kuva

Upea kuva on kasariksi naamioitu, mutta elävän terävästi tätä päivää. Hallittu kuva on läpeensä vakaa, erotteleva ja väritoistoltaan jäsentynyt. Tietokoneella luotu ottaa sekin paikkansa täysin uskottavasti.

Ääni

Hyvä ääniraita pysyy tapahtumissa mukana, eikä dialogikaan jää aivan banaaliksi.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
07/07/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy