Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Mask of Zorro

Zorron naamio 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1998Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 100937EAN: 5051162264576

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Zor­ron uu­den ver­sion oh­ja­si Mar­tin Camp­bell, mut­ta pe­riaat­tees­sa tämä vai­kut­taa pe­rin juu­rin tuot­ta­ja Ste­ven Spiel­ber­gin elo­ku­val­ta.

Zor­ron uu­den ver­sion oh­ja­si Mar­tin Camp­bell, mut­ta pe­riaat­tees­sa tämä vai­kut­taa pe­rin juu­rin tuot­ta­ja Ste­ven Spiel­ber­gin elo­ku­val­ta. Se tar­joaa sa­mal­la hämmäs­tyttävän tuo­reen näkö­kul­man mo­neen ker­taan fil­mat­tuun ai­hee­seen.
Ty­ro­ne Powe­rin vuon­na 1940 täh­dittämä Zor­ron merk­ki saa vas­ta­pai­noa Ant­ho­ny Hop­kin­sin ja An­to­nio Ban­de­ra­sin yh­tei­su­ra­kas­ta. Pal­jon vauh­tia.

Kuva & ääni

Tasokas kuva ylittää kirkkaasti aiemman DVD:n tason. Jälki on tyylikkään filmimäistä ja lähes kauttaaltaan miellyttävän terävää ja väritoistoaan myöten levollista. Jokunen otos siellä täällä jää pehmeämmäksi, mutta tästä ei ole häiriöksi asti. Häviöttömäksi DTS-HD Master Audioksi päivitetty ääniraita kuulostaa hyvältä ja toimii mukavasti myös tilassa.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (5 min.), musiikkivideo ja perusteellinen dokumentti Zorron tarinasta (45 min.). Sokerina pohjalla jatko-osaa mainostava ennakkokatsaus ja näytekohtaus. (PS/IJ)
24/07/2010
24/07/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy