Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Day After Tomorrow

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2004Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.37*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 109617EAN: 7391772575982

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Muu­ta­man vuo­den jäl­keen­kin vai­kut­ta­va kas­vi­huo­nes­pek­taak­ke­li – ja myös sen ta­kia te­ho­kas, että Kaak­kois-Aa­sian tsu­na­mis­ta ei vielä te­koai­ka­na ol­lut tie­toa.

Muu­ta­man vuo­den jäl­keen­kin vai­kut­ta­va kas­vi­huo­nes­pek­taak­ke­li – ja myös sen ta­kia te­ho­kas, että Kaak­kois-Aa­sian tsu­na­mis­ta ei vielä te­koai­ka­na ol­lut tie­toa. Yllättäen Em­me­rich pys­tyy pitämään myös ih­mis­suh­de­sot­kut ja kli­sei­set ”i­si ka­tuu teh­neensä uraa poi­kan­sa kus­tan­nuk­sel­la” –­vi­ri­tyk­set hyvässä ruo­dus­sa. Yh­dys­val­tain Kio­ton po­li­tiik­ka murs­ka­taan yllättävän suo­raan val­ta­vir­ran elo­ku­vas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Tarkka ja laadukas kuva kuten BD:llä pitääkin olla. Jonkin verran liikkeiden nykivyyttä, mutta se saattaa johtua Sonyn LCD-näytöstä. Mutta mustassa palkissa kummitteleva sininen häiriö vie kyllä yhden pisteen. Mikään formaatti ei ole itseisarvona täydellinen. Ääniraita toimii sulavasti ja tehokkaasti tarpeen mukaan. Ekstroihin on tallennettu aiemmasta SE DVD-laitoksesta löytyneet kaksi kommenttiraitaa, poistetut kohtaukset ja lisäksi traileri, joka em. laitoksesta puuttui. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy