Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Training Day

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Den­zel Was­hing­ton sai Os­ca­rin roo­lis­taan pa­ha­na po­lii­si­na.

Den­zel Was­hing­ton sai Os­ca­rin roo­lis­taan pa­ha­na po­lii­si­na. Ai­he­pii­ri on kui­ten­kin ko­vin ka­lut­tu. Sik­si on­kin ih­me, että oh­jaa­ja An­toi­ne Fu­qua saa pi­det­tyä kat­so­jan mie­len­kiin­toa yllä. Hyvä juo­ni, hy­vin teh­tyä jän­ni­tystä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni, mutta yksi tähti lähtee kuvan levottomista yksityiskohdista. Ekstroissa kommenttiraita, 15 min. dokumentti, 13 min. poistettuja kohtauksia, 5 min. vaihtoehtoloppu, traileri ja kaksi musiikkivideota. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Antoine Fuqua
Pääosissa: Denzel Washington
Tarina: David Ayer
Kuvaus: Mauro Fiore
Musiikki: Mark Mancina

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy