Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuristava kauhu

The Hand 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 90915EAN: 7321944159410

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ku­ris­ta­va kau­hu sisältää pal­jon anak­ro­nis­me­ja ai­na­kin ny­ky­kau­hui­luun tot­tu­neen nuo­ren kat­so­jan mie­lestä.

Ku­ris­ta­va kau­hu sisältää pal­jon anak­ro­nis­me­ja ai­na­kin ny­ky­kau­hui­luun tot­tu­neen nuo­ren kat­so­jan mie­lestä.
Mic­hael Cai­ne on sar­ja­ku­va­tai­tei­li­ja, jo­ka me­nettää vai­mon­sa aio­vir­heen seu­rauk­se­na oi­kean kä­tensä. Vai­mo al­kaa sa­vus­taa it­seään mie­hen elämästä. Mies al­kaa tun­tea haa­mu­tun­te­muk­sia, jois­ta ei lääkä­reillä ole tie­toa.
T­sek­kaa oh­jaa­ja Oli­ver Sto­ne al­ku­puo­lel­la juo­pon roo­lis­sa. Tril­le­rinä tämä on van­hen­tu­nut pa­han ker­ran.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää ikänsä rakeisuutena ja kohinana, mutta sopii hyvin ilmaisuun, eikä aiheuta kouristuksia katsojassa. DS-raita luo tilaa totuttua enemmän. Ekstroissa kommenttiraita ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy