Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Virtuosity

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1995Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431040526

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Los An­ge­le­sin po­lii­si­voi­mien käyttöön luo­dun vir­tuaa­li­maail­man si­ka­mai­nen pa­his on­nis­tuu 3D-­tu­los­ta­maan it­sensä ulos bit­tia­va­ruu­des­ta ja ryh­tyy he­ti koet­te­le­maan uu­den leik­ki­kenttänsä ra­jo­ja.

Los An­ge­le­sin po­lii­si­voi­mien käyttöön luo­dun vir­tuaa­li­maail­man si­ka­mai­nen pa­his (Rus­sell Crowe) on­nis­tuu 3D-tu­los­ta­maan it­sensä ulos bit­tia­va­ruu­des­ta ja ryh­tyy he­ti koet­te­le­maan uu­den leik­ki­kenttänsä ra­jo­ja. Ai­noan kun­nol­li­sen vas­tuk­sen pys­tyy tar­joa­maan van­ki­laan pas­si­tet­tu ex-po­lii­si (Den­zel Was­hing­ton), jo­ka täy­tyy nyt niin ikään päästää sel­listään ul­ko­sal­le.
U­pean naii­vi ja lu­ke­mat­to­mil­la eri ta­voin hoo­po toi­min­tae­lo­ku­va ei pys­ty luo­maan jän­ni­tystä, mut­ta ei myöskään ole riittävän pos­ke­ton räjäyttääk­seen pank­kia ta­hat­to­ma­na hu­pi­na. Oli­han tämä sil­ti ai­koi­naan viih­dyttävä ta­paus ker­taal­leen kat­sel­tu­na, mut­ta toi­nen kat­se­lu­ker­ta al­kaa tun­tua liioit­te­lul­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Kuva on puuterimainen, mutta vakaa ja ääniraita saa yhä hetkittäin eloa myös subbariin. Ekstraton. (IJ)
13/01/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy