Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Piraija

Piranha 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: New HorizonsKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 86748EAN: 1

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (New Horizons) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­maan ai­kaan, kun al­ku­tal­ves­ta 2010 Pi­ran­ha 3D vil­lit­see nuo­ri­soa teat­te­reis­sa, on ai­heel­lis­ta kat­soa al­ku­peräi­nen ver­sio.

Sa­maan ai­kaan, kun al­ku­tal­ves­ta 2010 Pi­ran­ha 3D vil­lit­see nuo­ri­soa teat­te­reis­sa, on ai­heel­lis­ta kat­soa al­ku­peräi­nen ver­sio.
Joe Dan­ten Pi­rai­ja on kult­tik­las­sik­ko, Tap­pa­ja­hai-pa­ro­dia, kun­nia­no­soi­tus klas­si­sil­le hir­viöe­lo­ku­vil­le ja pal­jon muu­ta. Ei siis vain pelkkää pin­taa, silmä­ni­loa ja raais­ta­vil­la koh­tauk­sil­la lei­kit­te­lyä.
Va­kuu­tus­tar­kas­ta­ja löytää ar­mei­jan hylä­tystä ka­lan­vil­je­lys­lai­tok­ses­ta luu­ran­ko­ja. Syypäik­si osoit­tau­tu­vat ka­lat, jot­ka ke­hi­tet­tiin so­ti­laskäyttöön Viet­na­miin, mut­ta ne pu­rai­se­vat­kin Setä-Sa­mu­lia.
Su­per­pi­rai­jat eivät juu­ri elo­ku­vas­sa näy, mut­ta kat­so­jal­la on sitä­kin haus­kem­paa nii­den pistäessä pos­keen­sa sitä sun tätä. Kä­si­kir­joi­tuk­ses­ta vas­ta­si John Say­les.
E­lo­ku­vaa vie eteenpäin omin­ta­kei­nen, ai­ka hil­jai­nen huu­mo­ri, jol­la pil­ka­taan ame­rik­ka­lais­ta kon­ser­va­tis­mia ja kon­su­me­ris­mia.
Näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set tu­ke­vat ke­peää tun­nel­maa. Paul Bar­te­lin är­syttävä ja ni­pot­ta­va lei­ripääl­likkö on jo ko­hon­nut ros­kae­lo­ku­vien ka­no­niin. Kan­nat­taa pan­na mer­kil­le myös 1960-lu­vun Ham­mer-e­lo­ku­vien tui­jot­ta­van kat­seen ku­nin­ga­tar Bar­ba­ra Stee­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Elokuva kuvattiin alunperin full framena. Vanhassa New Horizonsin R1-levyssä oli ohjaajan audioraita, poistettuja kohtauksia, elokuvan marketing guide ja vihkonen tuottaja Roger Cormanista. Tässä versiossa on biografiat ja filmografiat, traileri ja kuvagalleria. (PS)
21/11/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy