Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cocoon – paluu nuoruuden lähteelle

Cocoon: the Return 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: FsFilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 4.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FsFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­va­ruu­teen mat­kan­neet elä­keläi­set saa­pu­vat ta­kai­sin maan pääl­le, kos­ka ko­te­lot ovat vaa­ras­sa seis­mis­ten muu­tos­ten ta­kia.

Ava­ruu­teen mat­kan­neet elä­keläi­set saa­pu­vat ta­kai­sin maan pääl­le, kos­ka ko­te­lot ovat vaa­ras­sa seis­mis­ten muu­tos­ten ta­kia. Jäl­leennä­ke­mi­sen rie­mu jää kui­ten­kin ly­hyek­si ai­na­kin kat­so­jal­ta. Vaik­ka kaik­ki kes­kei­set, al­ku­peräi­set näyt­te­lijät ovat mu­ka­na, tai­ka on kuol­lut.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy