Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Prizzin kunnia

Prizzi's Honor 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Jupiter) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Mes­ta­rioh­jaa­jan lop­pu-u­ran laa­tu­tuo­tan­to­ja.

Mes­ta­rioh­jaa­jan lop­pu-u­ran laa­tu­tuo­tan­to­ja. Jack Nic­hol­son on Bo­gie-huu­li­nen am­mat­ti­tap­pa­ja Char­ley Par­tan­na, jo­ka jou­tuu tiu­kan tehtävän eteen. Char­leyn ra­kas­ta­jat­ta­ren (Kath­leen Tur­ner) mies on va­ras­ta­nut ma­fial­ta. Toi­mek­sian­nos­ta tu­lee vai­kea. Hus­ton ku­vaa ma­fiaa mus­tal­la huu­mo­ril­la. Trian­ge­lin kol­mas kul­ma, oh­jaa­jan tytär An­je­li­ca Hus­ton, voit­ti si­vuo­sa-Os­ca­rin.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen ja pehmeä kuva. Yksioikoinen ääniraita, josta ei oikein ota selvää, onko se todella Dolby Surround. Ekstroihin on tallennettu vain biografiat.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy