Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Harry Potter ja salaisuuksien kammio

Harry Potter and the Chamber of Secrets 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2002Kesto: 161 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.37*
Ääniraita: PCM5.1
Dolby Digital 5.1EX
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 105244EAN: 7321946184726

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pot­ter-­kuu­me jat­kui keväällä 2003.

Pot­ter-kuu­me jat­kui keväällä 2003. Uut­ta kir­jaa odo­tet­tiin ja DVD-ver­sion ta­kia ovia auot­tiin jo seit­semältä. Kak­ko­so­sas­ta ei jou­dut­tu ro­maa­nin ta­pah­tu­mia juu­ri­kaan kar­si­maan, kun roo­li­hah­mo­jen esit­te­ly ei ol­lut enää tar­peen. Par­haat koh­tauk­set voi­tiin tä­ten to­teut­taa pe­rus­teel­li­ses­ti.
Huis­paus on en­tistä vauh­dik­kaam­paa. Mui­ta ko­ho­koh­tia: lentävä Ang­lia, Tol­kie­nil­ta lai­naa­va hämähäk­kien pii­lo­paik­ka ja tais­te­lu ba­si­lis­kin kans­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu 16 min. kirjailijan J.K. Rowlingin ja skenaristi Steve Klovesin haastattelua, 17 min. poistettuja kohtauksia, haastattelubiografiat, Dumbledoren toimisto, noitaoppilaiden ja opettajien haastatteluja, neljä erilaista aktiviteettia, vaeltelua professori Lockhartin luokassa, loitsutaitojen testausta, tietokonepelin esittelyä, 2 min. ensimmäisen osan esittelyä, kuvagalleria, traileri ja DVD-ROM -osuus. (PS)
01/11/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy