Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Uhrilampaat - Special Edition

Silence of the Lambs 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 1.89
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­ho­mas Har­ri­sin pa­ras ro­maa­ni sai ar­voi­sen­sa adap­tion: kaik­ki tär­keimmät Os­ca­rit tu­li­vat syystä, ja vieläpä har­vi­nai­sel­la ta­val­la gro­tes­ke­ja sä­vyjä sisältäväl­le tril­le­ri/­kan­ni­baa­li-e­lo­ku­val­le.

T­ho­mas Har­ri­sin pa­ras ro­maa­ni sai ar­voi­sen­sa adap­tion: kaik­ki tär­keimmät Os­ca­rit tu­li­vat syystä, ja vieläpä har­vi­nai­sel­la ta­val­la gro­tes­ke­ja sä­vyjä sisältäväl­le tril­le­ri/­kan­ni­baa­li-e­lo­ku­val­le. Kah­del­la le­vyllä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei aivan huippuluokan kuva: kohinaa ja rakeisuutta, mutta suuri edistysaskel verrattuna aiempiin versioihin. Hillitty ääniraita. Huomio kääntäjä: Firenze ei ole suomeksi Florence. 63 minuutin uusi dokumentti, kahdeksan minuutin mainosdokumentti, peräti 21 poistettua kohtausta, muutama epäonnistunut otos, traileri, tiiseri, Hannibalin traileri, kaksi tv-mainosta, Anthony Hopkinsin viesti puhelinvastaajaa varten, still-kuvia ja 8-sivuinen triviavihko. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Jonathan Demme
Pääosissa: Anthony Hopkins
Tarina: Thomas Harris Ted Tally
Kuvaus: Tak Fujimoto
Musiikki: Howard Shore
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy