Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mary Shelleyn Frankenstein

Mary Shelley’s Frankenstein 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ää­rimmäi­sen tylsä ja vas­ten­mie­li­nen adap­tio ro­maa­nis­ta, jo­ka oli kaik­kein en­simmäi­siä kir­jal­li­sia seik­kai­lu­ja ja kau­hui­lu­ja.

Ää­rimmäi­sen tylsä ja vas­ten­mie­li­nen adap­tio ro­maa­nis­ta, jo­ka oli kaik­kein en­simmäi­siä kir­jal­li­sia seik­kai­lu­ja ja kau­hui­lu­ja.
Ken­neth Bra­nagh ka­rah­ti ki­vil­le, kos­ka toi­min­ta ei yleensä su­ju jäykkään, teat­te­ri­no­mai­seen il­mai­suun tot­tu­neel­ta te­kijältä.
Ro­bert De Ni­ron mas­kee­raus on vai­kut­ta­va, mut­ta on tur­han suo­ra­su­kai­nen ja gro­tes­ki. Bo­ris Kar­lof­fin 1930-lu­vul­la luo­ma hir­viohän oli suo­ras­taan ru­nol­li­nen hah­mo.
Vaa­ti­si huo­mat­ta­vas­ti pa­rem­man mo­der­nin kä­sit­te­lyn.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas laajakuva ja kuusikanavainen ääni eivät juurikaan lohduta. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy