Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tappava ase 3 - Director's Cut

Lethal Weapon 3 - Director's Cut 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ta­pa­van aseen kol­man­nes­sa osas­sa par­val­ja­kon haus­kan­pi­to jat­kuu, mut­ta se ih­me­tyttää, mik­si me­noa täy­tyy kat­koa ää­rimmäi­sellä vä­ki­val­lal­la, vaik­kei elo­ku­van dra­ma­tur­gia sitä edes vaa­di.

Ta­pa­van aseen kol­man­nes­sa osas­sa par­val­ja­kon haus­kan­pi­to jat­kuu, mut­ta se ih­me­tyttää, mik­si me­noa täy­tyy kat­koa ää­rimmäi­sellä vä­ki­val­lal­la, vaik­kei elo­ku­van dra­ma­tur­gia sitä edes vaa­di. Kol­mel­la mi­nuu­til­la pi­den­net­ty oh­jaa­jan ver­sio.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy