Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Not Easily Broken

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 209212EAN: 5051160247618

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lep­poi­san har­mi­ton draa­ma pa­ris­kun­nas­ta, jon­ka yh­tei­selämän on­nea koe­tel­laan, mut­ta — mikä­li ot­sik­koon on us­ko­mi­nen — ei ri­ko­ta.

Lep­poi­san har­mi­ton draa­ma pa­ris­kun­nas­ta, jon­ka yh­tei­selämän on­nea koe­tel­laan, mut­ta — mikä­li ot­sik­koon on us­ko­mi­nen — ei ri­ko­ta. Kli­seitä ket­jut­ta­mal­la luo­tu ta­ri­na mur­tu­neis­ta unel­mis­ta, it­se­tun­non kor­jaa­mi­ses­ta ja elämä­ni­lon löytä­mi­sestä on oi­keas­taan yllättävän su­la­va ja vä­hintään­kin ta­hat­to­mal­la ta­val­la haus­ka. Hil­peää läppää ja kar­ri­koi­tua hölmöi­lyä hie­noi­sel­la kris­til­li­sellä ala­vi­rit­teellä, jo­ka muut­tuu san­kak­si vas­ta elo­ku­van lop­pu­puo­lel­la. Elo­ku­va pe­rus­tuu pas­to­ri T. D. Ja­ke­sin ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Miellyttävän jäsentynyt ja levollinen kuva, joka on myös väritoistoltaan kylläinen. Puhdas, virkeä ääniraita. Ekstroissa making of (14 min.) ja poistettuja kohtauksia (5 min.). (IJ)
04/12/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy