Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Demolition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162371076

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Genre

Elokuva

Elämästä ir­taan­tu­nut si­joi­tus­pank­kii­ri me­nettää vai­mon­sa au­to-on­net­to­muu­des­sa ja päästää pian tämän jäl­keen ir­ti elämänsä oh­jai­mis­ta.

Elämästä ir­taan­tu­nut si­joi­tus­pank­kii­ri (Ja­ke Gyl­len­haal) me­nettää vai­mon­sa au­to-on­net­to­muu­des­sa ja päästää pian tämän jäl­keen ir­ti elämänsä oh­jai­mis­ta. Oi­keas­taan mies pur­kaa ko­ko elämänsä osiin aja­tuk­se­naan pistää pa­la­set en­nen pitkää uu­teen jär­jes­tyk­seen.
T­ri­pah­ta­va ker­to­mus on enemmän ta­ri­na it­sensä löytä­mi­sestä kuin me­ne­tyk­sestä sel­viä­mi­sestä — jos­kin lo­pul­ta ky­se on mo­lem­mis­ta. Ta­ri­na lomp­sii näennäi­ses­ti eteenpäin vail­la suu­rem­paa sa­no­maa, mut­ta on­nis­tuu lo­pul­ta tar­joa­maan ko­ko tun­tei­den spekt­rin vie­rok­sun­nas­ta hyväk­syntään ja loh­dut­to­muu­des­ta oras­ta­vaan loh­tuun. Eri­lai­nen elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Käsivaralta kuvattu elokuva näyttää vakaalta ja kolkon värikylläiseltä. Jäsentyneellä musiikkiraidalla ryyditetty ääniraita toimii matalilla kierroksilla, mutta tunnelma on osuva. Ekstroissa kuvagalleria. (IJ)
29/11/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy