Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jade

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ba­sic Ins­tinc­tin köyhä per­mu­taa­tio, jos­sa sa­mat van­hat nap­pu­lat on mie­hi­tet­ty uu­sil­la, vä­hemmän sym­paat­ti­sil­la näyt­te­lijöillä.

Ba­sic Ins­tinc­tin köyhä per­mu­taa­tio, jos­sa sa­mat van­hat nap­pu­lat on mie­hi­tet­ty uu­sil­la, vä­hemmän sym­paat­ti­sil­la näyt­te­lijöillä. Tv:n po­lii­si­sar­jo­jen Da­vid Ca­ru­so on sek­suaa­li­ri­kok­sia sel­vit­te­levänä et­sivänä epä­ta­val­li­sen in­hi­mil­li­nen san­ka­ri, jos­kin myös liian voi­ma­ton sel­vitäk­seen us­kot­ta­vas­ti lef­fan näyttä­vistä toi­min­ta­koh­tauk­sis­ta.
Lat­tean sisällön kruu­naa hä­peäl­li­nen pan&s­can. Eloi­sa ää­ni­rai­ta, mut­ta se ei yk­sin riitä. Trai­le­ri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy