Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Manaaja 3

The Exorcist III 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.74*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Al­ku­peräi­sestä Ma­naa­jas­ta vas­tan­nut Blat­ty oh­jaa oman Pa­ho­lais­lee­gio-­ro­maa­nin­sa poh­jal­ta.

Al­ku­peräi­sestä Ma­naa­jas­ta vas­tan­nut Blat­ty oh­jaa oman Pa­ho­lais­lee­gio-ro­maa­nin­sa poh­jal­ta. Oma­peräi­syys on vä­hissä, mut­ta te­hos­teet ovat pa­ran­tu­neet sit­ten al­ku­peräi­sen. Sa­muel L. Jack­so­nil­la pik­ku­roo­li ja Lar­ry Kin­gillä ca­meo. Le­vyn jul­kai­su siir­tyi.

Kuva, ääni & ekstrat

Tubular Bells typistetään alkuteksteissä tökerösti, mutta muutoin ääni on dynaaminen ja miellyttävä. Kuva on kirkas ja terävä, joskin hivenen ikääntyneen oloinen. Anamorfinen traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy