Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Hurricane

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 146 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mie­len­kiin­toi­nen nyrk­kei­lijän elämän­ta­ri­na.

Mie­len­kiin­toi­nen nyrk­kei­lijän elämän­ta­ri­na. Ru­bin ”­Hur­ri­ca­ne” Car­ter voit­ti vuon­na 1963 maail­man­mes­ta­rin ja jou­tui sa­man tien te­kais­tun syyt­teen pe­rus­teel­la van­ki­laan eli­niäk­seen. Mies kir­joit­ti kir­jan ja Bob Dy­lan te­ki lau­lun ”­Hur­ri­ca­ne”.
Den­zel Was­hing­to­nin par­hai­ta roo­le­ja, jo­ka vie kauas lap­suu­teen ja pik­ku hil­jaa joh­taa tais­te­luun va­pau­des­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa mainosdokumentti, ohjaajan kommentit, poistettuja kohtauksia ohjaajan esipuheella, traileri, faktaruutuja ja DVD-ROM-osioita. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy