Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Creed III

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2023Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: SF StudiosKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018026643

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Studios) ellei toisin mainita.

Elokuva

Roc­kyn spi­nof­fi seu­raa tut­tu­ja la­tu­ja is­tut­ta­mal­la nyt Cree­din leh­to­lap­sen Ado­nik­sen pro­moot­to­rin vir­kaan, ja uut­ta epä­to­dennäköistä haas­ta­jaa luot­saa­maan.

Roc­kyn spi­nof­fi seu­raa tut­tu­ja la­tu­ja is­tut­ta­mal­la nyt Cree­din leh­to­lap­sen Ado­nik­sen pro­moot­to­rin vir­kaan, ja uut­ta epä­to­dennäköistä haas­ta­jaa luot­saa­maan.
E­lo­ku­van ref­lek­sit ovat nyt Hen­ne­syn VSOP:n leik­kaa­mia ja luk­sus kor­vaa ka­dun aset­ta­man pa­kon, mut­ta epi­so­di toi­mii viih­dyttäväs­ti. Näin siitä­kin huo­li­mat­ta, että mo­ni yk­si­tyis­koh­ta tun­tuu al­ku­peräi­sistä Roc­ky-e­lo­ku­vis­ta lai­na­tul­ta. DNA on ai­na­kin selvä, vaik­ka tässä ei nyt Syl­ves­ter Stal­lo­nea nähdäkään.

Kuva

Samettisen elokuvamainen ja upean terävä kuva näyttää hehkeältä Los Angelesin yössä ja vaaralliselta nyrkkeilykehässä. Ote lipsuu hieman unenomaisessa loppuottelussa, mutta tällöinkin jälki on teknisesti tasokasta.

Ääni

Iskevä ääniraita onnistuu pakkaamaan otteluihin tunnelmaa ja virtaa vaadituissa määrin. Loppua kohden tunnelma uhkaa hukkua kikkailuun, mutta tästä huolimatta kokonaisuus on pätevä.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
25/07/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy