Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tapaus Antwone Fisher

Antwone Fisher 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Den­zel Was­hing­to­nin de­byyt­tioh­jaus ker­too vä­ki­val­tai­ses­ta mie­hestä, jo­ka jou­tuu avaa­maan psy­kiat­ril­la mie­lensä lo­ke­rot ja mat­kaa­maan rank­kaan men­nei­syy­teensä.

Den­zel Was­hing­to­nin de­byyt­tioh­jaus ker­too vä­ki­val­tai­ses­ta mie­hestä, jo­ka jou­tuu avaa­maan psy­kiat­ril­la (oh­jaa­ja it­se) mie­lensä lo­ke­rot ja mat­kaa­maan rank­kaan men­nei­syy­teensä. Ai­he on mo­nel­le tut­tu lä­hi­pii­ristä. Ame­rik­ka­lai­nen elo­ku­va ra­ken­taa draa­man­sa vä­ki­val­lal­le, mut­ta me­nee har­voin pin­nan al­le. Siitä täh­det.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita ja 14+22+4 min. dokumentit. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Denzel Washington
Pääosissa: Denzel Washington
Tarina: Antwone Fisher
Kuvaus: Philippe Rousselot
Musiikki: Mychael Danna

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy