Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Alien Anthology Alien

Alien - kahdeksas matkustaja 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1979Kesto: 117/116 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 87508EAN: 7391772536235

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­lien Le­ga­cy ja Alien Quad­ri­lo­gy oli­vat pitkään DVD-­bo­xien hel­miä, mut­ta niin vain uu­si kuu­den BD-­le­vyn Ant­ho­lo­gy-­ko­koel­ma osaa yllättää myön­tei­ses­ti.

A­lien Le­ga­cy ja Alien Quad­ri­lo­gy oli­vat pitkään DVD-bo­xien hel­miä, mut­ta niin vain uu­si kuu­den BD-le­vyn Ant­ho­lo­gy-ko­koel­ma osaa yllättää myön­tei­ses­ti.
En­simmäi­nen Alien-e­lo­ku­va oli toi­nen elo­ku­va Bla­de Run­ne­rin rin­nal­la, jol­la Rid­ley Scott loi mai­neen­sa ja yh­dis­ti sa­mal­la su­ju­vas­ti kau­hun ja scien­ce fic­tio­nin. Quad­ri­lo­gy-pa­ke­tin ta­paan myös Ant­ho­lo­gy sisältää vuon­na 2003 edi­toi­dun oh­jaa­jan ver­sion, jo­ka on yli 40 se­kun­tia ly­hyem­pi kuin teat­te­ri­ver­sio. Jos­kus näin­kin päin.

Kuva & ääni

Jo viimeinen DVD-versio vakuutti audiovisuaalisine parannuksineen. Silti BD ylimääräinen kapasiteetti näkyy merkittävänä erona kuvat tarkkuudessa. Suurin hyötyjä on kuitenkin ääniraita. Alienissa on paljon avaraa ja pientä tilaa, joka asettaa dynamiikalle vaateita. Ne täytetään.

Ekstrat

Yksittäisistä BD-levyistä ei ollut talvella 2011 tietoa. Levy on osa kokonaisuutta, jossa on kaksi BD-levyä täynnä yhteensä 17 tuntia dokumentteja ja muita ekstroja. Elokuviin voi valita tietoiskuja, jotka oi myös katsoa erikseen. Aiempiin kokonaisuuksiin verrattuna täysin uusia ekstroja ovat mm. uudet poistetut kohtaukset, Sigourney Weaverin kuvaustestit ja uusi kuvamateriaali. Alien-levyn omia ekstroja ovat kommenttiraita, kaksi eristettyä musiikki soundtrackia ja 7 min. poistettuja kohtauksia. (PS)
18/01/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy