Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Alligaattori

Alligator 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 90128EAN: 6416548816111

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hu­mo­ris­ti­sen kau­hun puo­lik­las­sik­ko Chi­ca­gon viemä­ri­ver­kos­tos­sa hil­lu­vas­ta jät­tiläi­sal­li­gaat­to­ris­ta, jo­ta Ro­bert Fors­te­rin esittämä ri­ko­set­sivä al­kaa jah­da­ta.

Hu­mo­ris­ti­sen kau­hun puo­lik­las­sik­ko Chi­ca­gon viemä­ri­ver­kos­tos­sa hil­lu­vas­ta jät­tiläi­sal­li­gaat­to­ris­ta, jo­ta Ro­bert Fors­te­rin esittämä ri­ko­set­sivä al­kaa jah­da­ta. Ai­heen uto­pis­ti­suu­den rin­nal­la ai­ka­moi­nen mo­ka: eivät edes jenk­kien sai­raan­hoi­ta­jat ker­ro po­ti­lai­den­sa hö­pinöistä re­port­te­reil­le.
Oh­jaa­jal­la on ta­ka­naan mui­ta­kin kult­ti­kau­hu­ja, mm. Cu­jo. Al­li­gaat­to­ri muis­tut­taa Ro­ger Cor­ma­nin tuo­tok­sia. Pi­rai­jas­ta ja The How­lin­gis­ta tu­tun John Say­le­sin kä­si­kir­joi­tus. Pal­jon pik­ku­viit­teitä, Kol­mas mies­kin mai­ni­taan, kai­ke­ti viemä­rei­densä ta­kia.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva näyttää odotuksia tarkemmalta. Ikävä kyllä, sillä tehosteet ovat kumiotuksineen perin juurin vanhentuneita. Pimeät viemäriotokset näyttävät toki rakeisilta. Dolby Surround -raita keskittyy dialogiin, mutta levittää musiikkia huoneeseen. Versio sisältää aiemmin leikatut kohtaukset. Ekstroihin on tallennettu biografiat ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy