Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Brokeback Mountain

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 201518EAN: 6415750871413

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Mie­hillä on pal­jon haus­kem­paa.

Mie­hillä on pal­jon haus­kem­paa. Us­koo ken tah­too tai tietää. Bro­ke­back Moun­tain puh­koo kli­seitä ku­vaa­mal­la mies­ten vä­listä rak­kaut­ta hy­vin he­te­ros­sa, 1960-lu­kui­ses­sa kar­ja­pai­men- ja ro­deoympä­ristössä en­nen Viet­na­min var­joa ja San Fran­cis­con va­pau­de­naat­tei­ta. Nuo­ret mie­het ko­kei­le­vat sek­siä lam­mas­pai­me­ne­na, eivätkä pää­se toi­sis­taan eroon edes avioi­dut­tuaan ta­hoil­laan. Ny­kypäivän Doug­las Sir­kistä on ky­se.
Krii­ti­koi­den suo­sion saa­vut­ta­nut draa­ma saat­taa ol­la hie­man yliar­vos­tet­tu, sillä pää­pa­ri ek­syy vä­lillä näyt­te­lemään ho­moa, niin että sen huo­maa. Oh­jaa­ja ar­mah­taa fo­biai­sim­pia kat­so­jia, eikä ho­mo­ku­vas­to käy­ne ke­nenkään ruoan­su­la­tuk­sel­le. Elo­ku­va on suo­sion­sa an­sain­nut, sillä se te­kee emo­tio­naa­li­ses­ti kun­niaa poik­kea­vuu­den ja su­vait­se­vai­suu­den tee­moil­leen.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Virheeöntä toistoa muuten, paitsi puolenvälin jälkeen, kun digitalisointivirhe sumentaa Heath Ledgerin hahmon sekunniksi pariksi. Ekstroissa 6+6+11+21 min. dokumentit.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy