Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Sausage Party

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4k HDR 1.85
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031000926

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Räävä­sui­nen ja il­ki­ku­ri­sen fi­lo­so­fi­nen tut­kiel­ma ruo­ka­kau­pan hyl­ly­jen asuk­kais­ta, jot­ka odot­ta­vat os­te­tuk­si tu­le­mis­ta kuin kuu­ta nou­se­vaa.

Räävä­sui­nen ja il­ki­ku­ri­sen fi­lo­so­fi­nen tut­kiel­ma ruo­ka­kau­pan hyl­ly­jen asuk­kais­ta, jot­ka odot­ta­vat os­te­tuk­si tu­le­mis­ta kuin kuu­ta nou­se­vaa. Näin kun­nes nak­ki ja nak­kisäm­pylä jou­tu­vat hääyönsä si­jaan eep­pi­sel­le mat­kal­le ole­mas­sao­lon sy­vimmän ole­muk­sen jäl­jil­le.
Pai­koin her­kul­li­sen ma­keas­ti leik­kaa­va ta­ri­na he­ko­tut­taa tuon tuos­ta, mut­ta jää tai­pa­lee­na ir­to­kark­ki­pus­sin ta­sol­le. Useam­pi kark­ki kui­ten­kin ihas­tut­taa. Ai­kuis­ten ani­maa­tio.

Kuva & ääni

Väritoistoltaan näyttävä ja animaatiotyyliltään vauhdikas kuva näyttää hyvältä teräväpiirtokuvalta. Otos siellä täällä jää pehmeäksi, mutta valtaosin jälki on oikein hyvää. Aidosta 4K-kuvasta ei kuitenkaan ole kyse, sillä elokuva on masteroitu 2K-tasossa. Rääväsuisen dialogin ryydittämä ääniraita antaa läpälle kaiken sen tarvitseman tilan.

Ekstrat

Boksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. HD-version ekstroissa mokia (7 min.), poistettuja klippejä (5 min.), Seth Rogen leikkii Walt Disneytä (1 min.) ja koosteet elokuvan synnystä (5 min.), idean pitsauksesta (3 min.) ja musiikista (4 min.). (IJ)
05/04/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy