Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Player

The Player - pelimies 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen Anamorfine 1.78**
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7319980016202

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hitch­coc­kia Hol­lywoo­dis­ta, mut­ta pa­ro­dia­na.

Hitch­coc­kia Hol­lywoo­dis­ta, mut­ta pa­ro­dia­na. Se on al­le 25 sa­nan tai jo­pa kir­jai­men ki­tey­tys Ro­bert Alt­ma­nin elo­ku­vas­ta. Pe­li­mies pitää myös epä­vi­ral­lis­ta ennä­tystä Hol­lywood-täh­tien ca­meois­sa, joi­ta on yli 60.
Pa­ras­ta elo­ku­vas­sa on kui­ten­kin sen hi­ve­levä ote, sillä mo­ni kat­so­ja ei välttämättä edes ajat­te­le, että ky­seessä on pa­ro­dia saa­ti huu­mo­ri.
T­he Player ker­too tuot­ta­jas­ta, jo­ka al­kaa saa­da uh­kai­lu­kort­te­ja tur­hau­tu­neel­ta kä­si­kir­joit­ta­jal­ta. Ti­lan­ne kär­jis­tyy vää­rinkä­si­tyk­sen vuok­si ja muut­tuu hith­cock­mai­sek­si tril­le­rik­si.
Kä­si­kir­joi­tus pe­rus­tuu Mic­hael Tol­ki­nin omaan ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva toistaa valjuja värejä. Ääniraitakaan ei oikein vakuuta, sillä teoriassa 5.1-kanava toistaa dialogit kolmesta etukanavasta aikamoisilla kuminoilla ja kaiuilla. Ei ekstroja. (PS)
23/03/2015
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy