Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Salt

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 100/104/10 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 239900EAN: 5051160275574

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Chiwetel Ejiofor
Chiwetel Ejiofor

Elokuva

Sähköjä­nik­senä ete­nevä tril­le­ri CIA-a­gen­tis­ta, jo­ka jou­tuu pa­ko­ja­lal­le kun venäläi­nen loik­ka­ri väittää tämän suun­nit­te­le­van sa­la­mur­haa.

Sähköjä­nik­senä ete­nevä tril­le­ri CIA-a­gen­tis­ta (An­ge­li­na Jo­lie), jo­ka jou­tuu pa­ko­ja­lal­le kun venäläi­nen loik­ka­ri väittää tämän suun­nit­te­le­van sa­la­mur­haa. Tar­mok­kaan vauh­dik­kaas­ti ja upean kylmäpäi­ses­ti ete­nevä ku­jan­juok­su vai­kut­taa ajoit­tain ha­pui­le­van päämää­rissään, mut­ta Jo­lie pitää lan­gat hy­vin kä­sissään lä­hes tun­teet­to­mal­la suo­ri­tuk­sel­laan. Lop­pu­rat­kai­su on sil­ti haas­ta­van tehtävän edessä yrittäessään mo­ti­voi­da kaik­kea ta­pah­tu­nut­ta.
Vauh­di­kas, tun­nel­mal­li­nen ja yk­si­tyis­koh­dil­taan us­kot­ta­va jännä­ri ei ko­ko­nai­suu­te­na nou­se ä­lykkäi­den agent­ti­lef­fo­jen jouk­koon, mut­ta pitää hy­vin ot­tees­saan alus­ta lop­puun saak­ka. Il­mei­nen ver­tai­lu­koh­ta­kin tällä elo­ku­val­la on, mut­ta ­sen ni­meä­mi­nen spoi­laa ko­ke­muk­sen.
Le­vyltä löy­tyy sekä al­ku­peräi­nen teat­te­ri­ver­sio, mi­nuu­tin pi­dem­pi jat­ket­tu ver­sio ja neljä mi­nuut­tia pi­dem­pi var­si­nai­nen oh­jaa­jan ver­sio.

Kuva & ääni

Käytännössä täydellinen kuva pitää kuosinsa vakaasti ja vakuuttavasti. Jälki on upean erottelevaa ja tyylikkään tummasävyistä. Äänipuolella häviötön DTS-HD Master Audio täyttää kaikki erinomaisen toimintaraidan vaatimukset ollen tilava, dynaaminen ja tunnelmallisen virikkeellinen. Tempoa onnistuneesti takovasta musiikkiraidasta vastaa James Newton Howard (mm. Takaa-ajettu, Täydellinen murha ja Peter Jacksonin King Kong).

Ekstrat

Ekstroissa mielenkiintoinen ohjaajavetoinen kommenttiraita, nettipohjainen triviaraita, tuotantoklippejä tarjoileva keskinkertainen kuva-kuvassa-raita, making of (HD 30 min.), ohjaajan radiohaastattelu (27 min.), oikeiden agenttien haastatteluita (13 min.) ja neljä laihempaa koostetta (HD yht. 30 min.). (IJ)
05/01/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy