Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Koston liekki - kahden levyn Special Edition

Man on Fire 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 140 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 109808EAN: 6438044057355

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rid­ley ja To­ny Scott ovat elo­ku­va­maail­man kuu­lui­sin epä­suh­tai­nen vel­jes­pa­ri.

Rid­ley ja To­ny Scott ovat elo­ku­va­maail­man kuu­lui­sin epä­suh­tai­nen vel­jes­pa­ri. Kos­ton liek­ki on yleensä al­ta­vas­taa­jak­si jää­neen To­ny Scot­tin pa­ras elo­ku­va sit­ten True Ro­man­cen. Se ker­too al­ko­ho­li­soi­tu­nees­ta hal­li­tuk­sen palk­ka­mur­haa­jas­ta (Den­zel Was­hing­ton), jo­ka saa tur­va­mie­hen pes­tin Mek­si­kos­sa.
E­lo­ku­van al­ku­puo­lel­la ku­va­taan pik­ku­tytön (mai­nio Da­ko­ta Fan­ning) ja elämän­ha­lun­sa me­nettä­neen mie­hen suh­det­ta tark­kaa­vai­ses­ti. Ch­ris­top­her Wal­ke­nin ja Mic­key Rour­ken roo­lit ovat lä­hinnä silmän­lu­met­ta. Elo­ku­van vah­vuuk­sik­si jäävät us­kot­ta­vuus ja rea­lis­mi. Scott us­kal­si lei­ka­ta lop­puun ei-hol­lywood­mai­sen lo­pun.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kaksi hienoa ääniraitaa. Ridley-veljen elokuvasta Gladiator tuttu gregoriaaninen musiikki häiritsee hieman. Ekstroissa kommenttiraita, 14 poistettua kohtausta ja vaihtoehtoloppu kommentein (31 min.), 73 min. dokumentteja, kohtaus viidestä eri kuvakulmasta, saman kohtauksen kuvakäsikirjoitus, kolme traileria ja neljä tv-mainosta, musiikkivideo ja kuvagalleria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy