Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Barbie Tähkäpää

Barbie as Rapunzel 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Le­lu­taus­taan­sa näh­den hämmäs­tyttävän hie­no sa­tue­lo­ku­va prin­ses­sas­ta, jo­ka pa­ke­nee ty­ran­ni­mai­sen kas­vat­tiäi­tinsä ikeestä ja löytää prins­sinsä.

Le­lu­taus­taan­sa näh­den hämmäs­tyttävän hie­no sa­tue­lo­ku­va prin­ses­sas­ta, jo­ka pa­ke­nee ty­ran­ni­mai­sen kas­vat­tiäi­tinsä ikeestä ja löytää prins­sinsä. Sh­re­kin ta­voin ai­nek­sia on saa­tu sa­tuk­las­si­kois­ta, mut­ta lop­pu­tu­los on sil­ti tuo­re ja ny­kypäivään is­tu­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Huulisynkka ei edelleenkään ole vakuuttavaa, mutta muutoin äänivalintoihin ja dubbaukseen on selvästi panostettu - kuten edellisessäkin elokuvassa. Alkuperäisääninä mm. Kelly Sheridan Barbiena ja Anjelica Huston Gothelina, suomenkielisellä raidalla vastaavasti Sanna Majuri ja Sari Moilanen. Musiikki on yksi elokuvan vahvimpia osa-alueita, eikä ihme sillä taustalta löytyy Lontoon Sinfoniaorkesteri. Kuva on erittäin hyvä, oikeastaan vain ajoittainen värinä ohuissa ääriviivoissa osuu silmään. Miinusta tulee kappalevalikon kömpelöstä toteutuksesta ja kielivaihtoehtojen katselunaikaisen vaihdon estämisestä. Jälkimmäisen tarkoituksena lienee toimia lapsilukituksena vikapainalluksen estämiseksi. Ekstroissa teemadokumentti (26 min). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy