Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Magic City - kaudet 1 ja 2

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2012-2013Kesto: 16 x n. 50 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­tarz-­ka­na­van ri­kosd­raa­ma "­Ma­gic Ci­ty" yh­distää Sop­ra­no­sin syn­di­kaa­tit, Mad Me­nin pe­rio­dic­har­min ja Mia­min lämmön yh­dek­si de­ka­den­tik­si ma­fia­ta­ri­nak­si unel­mis­ta ja pa­tou­tu­neis­ta har­meis­ta.

S­tarz-ka­na­van ri­kosd­raa­ma "Ma­gic Ci­ty" yh­distää Sop­ra­no­sin syn­di­kaa­tit, Mad Me­nin pe­rio­dic­har­min ja Mia­min lämmön yh­dek­si de­ka­den­tik­si ma­fia­ta­ri­nak­si unel­mis­ta ja pa­tou­tu­neis­ta har­meis­ta. Kuu­ban val­lan­ku­mous­ta edeltävään ai­kaan si­joit­tu­va sar­ja pyö­rii Ike Evan­sin (Jeff­rey Dean Mor­gan) ympä­rillä tämän seu­ra­tes­sa unel­maan­sa oman ison ka­si­non pyö­rittä­mi­sestä. Mies on jo li­ki­pitäen on­nis­tu­nut unel­mas­saan, mikä on help­po to­de­ta per­heen kat­to­huo­neis­tos­ta ka­si­non säih­kettä ja ran­ta­vii­vaa mit­tail­les­sa, mut­ta pin­nan al­la kaik­ki ei ole­kaan pi­na co­la­daa.
U­ni­ses­ti käyn­nis­tyvä sar­ja voit­taa vä­hi­tel­len puo­lel­leen mo­ni­ta­hoi­sel­la ta­ri­nal­la ja ki­mu­ran­til­la yri­tys­ku­viol­laan. Per­heen, mo­ni­nais­ten vie­rai­den, vir­ka­val­lan ja hämärä­mies­ten vä­li­sessä pin­teessä ta­ri­nan hah­mois­ta löy­tyy ilah­dut­ta­van pal­jon eloa. Elämä ei ole help­poa tai huo­le­ton­ta ke­nel­lekään ta­ri­nan hah­mois­ta, eivätkä kä­denväännöt mais­tu en­tuu­des­taan tu­tuil­ta. Mak­su-tv-juu­ril­leen us­kol­li­ses­ti sar­ja pur­suaa vä­ki­val­lan uh­kaa ja pal­jas­ta pin­taa, jo­ten ky­se on ai­kuis­ten sar­jas­ta.
Täh­den­len­toi­hin miel­ty­nyt Starz-ka­na­va päät­ti va­li­tet­ta­vas­ti lo­pet­taa sar­jan toi­sen tuo­tan­to­kau­den jäl­keen. Ta­ri­nas­sa oli­si riittä­nyt juur­ta pi­demmäk­si­kin ai­kaa, mut­ta on­nek­si mo­lem­mat kau­det voi nyt ah­mia Netf­li­xistä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Alkuperäinen kuvasuhde. (IJ)
19/04/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy