Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Get the Gringo

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438044338966

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mel Gib­son on ko­ke­nut ural­laan niin pal­jon nou­su­ja ja las­ku­ja, että on suo­ras­taan ilo huo­ma­ta Get the Grin­gon on­nis­tu­van.

Mel Gib­son on ko­ke­nut ural­laan niin pal­jon nou­su­ja ja las­ku­ja, että on suo­ras­taan ilo huo­ma­ta Get the Grin­gon on­nis­tu­van. Hie­nos­ta Apo­ca­lyp­tos­ta on­kin ku­lu­nut jo ai­kaa.
Suo­ra­vii­vais­ta toi­min­taa ja oma­peräistä huu­mo­ria yh­distävä elo­ku­va ker­too jenk­ki­ri­kol­li­ses­ta, jo­ka ajaa ta­hal­laan Mek­si­kon ra­jan yli pae­tas­saan ame­rik­ka­lais­po­lii­se­ja. Saa­lis jää kor­rup­to­nei­den po­lii­sien kyn­tiin, ja mies hei­lah­taa il­man vi­ral­lis­ta syytöstä pa­ha­mai­nei­seen van­ki­laan. Kat­so­ja odo­taa kli­sei­siä rais­kauk­sia kyl­py­huo­nees­sa ja suo­ra­nai­sia hel­ve­tin esi­kar­to­no­mai­sia olo­suh­tei­ta, mut­ta on­nek­seen pet­tyy. Elo­ku­va ku­vaa mie­len­kiin­toi­sel­la ta­val­la mek­si­ko­lais­ta van­ki­layh­tei­siöä ja on luul­ta­vas­ti jol­ti­sen­kin rea­lis­ti­nen hah­mo­tel­ma.
Gib­son lois­taa, ja muu­ten­kin hen­kilö­hah­mois­ta huo­maa vä­littävänsä, mikä on toi­min­tae­lo­ku­vas­sa ai­ka­moi­nen saa­vu­tus.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
27/10/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy